Enquête
Hoe heeft u ons gevonden?

Welkom


Welkom op de site van De Zonnehut!

Wij zijn Vonny en Tom van der Weel en de trotse eigenaren van  B&B De Zonnehut.

Met hemelvaart 2011 hebben wij onze deuren geopend en mochten wij onze eerste gasten verwelkomen.

De Zonnehut ligt in Nieuw-en st. Joosland in een rustig gelegen dorp vlakbij Middelburg. Deze royale blokhut is 4 bij 6 meter groot. In het voorjaar 2016 hebben wij een mooie ruime badkamer bij De Zonnehut gebouwd. Hierin is een ruime douchecabine en een toilet aanwezig en mocht het wat kouder zijn, kunt u gebruik maken van de vloerverwarming deze is er in het gehele huisje. In de Zonnehut is een keukenblok aanwezig met Senseo apparaat, waterkoker en eventueel een koffiezet apparaat. Tevens staat er een klein oventje waar u een klein gerechtje in kan opwarmen. Het is niet mogelijk om een maaltijd te koken in De Zonnehut. Er is koffie en thee aanwezig, dit kunt u vrij pakken.

U beschikt over een eigen terras waar u met mooi weer eventueel ook kunt ontbijten en kunt genieten van de mooie tuin. Er is gelegenheid tot gratis parkeren. Ook is er gratis wifi aanwezig. Mocht u fietsen of een motor meenemen dan kunt u deze overdekt en achter slot en grendel stallen.

De Zonnehut is uitermate geschikt voor fietsers, wandelaars, zakenmensen, senioren en mensen die een romantisch uitje willen hebben.

Ook voor ruiters is er in de buurt een internationale manege. Voor watersporters valt er voldoende te beleven, het nabij gelegen Veerse meer biedt voldoende recreatie mogelijkheden. Kortom De Zonnehut bevindt zich op een uitstekende locatie waarin rust en activiteit een prima combinatie zijn.

U bent van harte welkom bij ons in De Zonnehut!Bereken uw route naar De Zonnehut, vul uw straatnaam, postcode en woonplaats in en klik op 'route'Onze zonnige tarieven:

Prijs voor 2 personen per overnachting: € 65,00 dit is zonder ontbijt, wilt u met ontbijt dan betaalt u €75,00. Bij uw reservering kunt u aangeven wat u wilt. De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Voor een huisdier vragen wij €5 toeslagPrijzen gelden het gehele kalenderjaar. Reserveer deze accomodatie: klik hier